Besturingstechniek en schakelkasten

Besturingstechniek en schakelkasten

Groepenkast en verdeelinrichting

Een betrouwbare energievoorziening is essentieel voor uw organisatie. Het voorkomt storingen en daarmee werkonderbrekingen. Linssen Elektrotechniek uit Halfweg biedt de oplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften.

Veilige schakelinrichtingen en besturingstechniek

Ook voor de industrie is Linssen Elektrotechniek de vaste partner voor het verzorgen van schakelinrichtingen en besturingstechniek. Zeker in omgevingen waar er volgens een gevoelig en nauwkeurig procedé gewerkt moet worden, bewijst Linssen zich als deskundig partner. Deze schakelinrichtingen, computergestuurde installaties en besturingstechniek realiseren wij in overleg met u. Onze schakelinrichtingen en besturingstechniek voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Wij zijn gecertificeerd en werkzaam voor vastgoedbeheerders, bedrijven, industrie en midden- en kleinbedrijf.

Noodstroom

Storingen of externe stroomuitval zorgt voor schade aan uw bedrijf. Met noodstroom staan wij garant voor het operationeel houden van uw installaties tijdens stroomuitval. Onze noodstroominstallatie neemt bij calamiteiten de spanningsvoorziening over. Linssen geeft advies over oplossingen die de continuïteit van uw organisatie waarborgen.

Heeft u vragen over besturingstechniek en schakelkasten, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op voor meer informatie

020-6105921
[contact-form-7 404 "Not Found"]
020-6105921
admin@linssen-hirdes.nl