Beveiliging

Beveiliging

Elektronische beveiliging

De veiligheid van mensen en het beschermen van eigendommen staat bij elektronische beveiliging voorop. Linssen-Hirdes is gecertificeerd om elektronische beveiligingsinstallaties aan te leggen. Dit doen wij voor grote projecten, zoals grote kantorencomplexen, concertzalen en overheidsinstellingen. Ook werken we ook voor het midden- en kleinbedrijf. Tot onze klantenkring behoren projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, zorginstellingen, retail en overheid.

Brandmeldinstallaties

De ontwikkelingen op het gebied van brandmeldinstallaties gaan razendsnel. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet. We hebben veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties voor grote en kleine projecten. Vooral op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen vraagt dit om specifieke kennis.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw brandmeldinstallatie aanlegt of inspecteert, neem dan contact met ons op.

Camera-observatie

De hoogwaardige camera-observatie installaties die wij leveren ondersteunen u in de bewaking van uw vastgoed of object en monitoren opvallende bewegingen bij verplaatsingen van personen. Wij leveren observatiesystemen voor grote projecten, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf, ter ondersteuning van inbraakpreventie.

De observatie installaties die wij leveren:

 • leveren hoogwaardige beelden
 • registreren verplaatsingen
 • monitoren bewegingen
 • registreren en melden ongebruikelijke bewegingen
 • zijn geautomatiseerd voor de observant

Inbraakpreventie

Uw eigendommen kunt u beschermen met inbraakpreventie. Degene die wil inbreken moet weten dat er alles aan is gedaan om dit te voorkomen en dat de kans dat hij betrapt wordt groot is.

Wij bieden een groot scala aan inbraakpreventie materialen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een melding naar een meldkamer te laten gaan of dat u de melding zelf op uw smartphone krijgt. Afhankelijk van uw wensen presenteren we een plan van aanpak. Vervolgens installeren we de installatie naar wens.

Noodverlichting

Noodverlichting is in vrijwel elk bedrijfspand verplicht, de Arbo en verzekeringsmaatschappijen eisen dit. Daarnaast is het wettelijk verplicht om de (LED-)noodverlichtingsinstallatie jaarlijks te laten controleren. De reden voor de verplichte jaarlijkse controle is de verandering van vluchtroutes in bedrijfsgebouwen. Vaak worden er kantoren uitgebreid, of worden er bureaus of machines verplaatst. Dit heeft consequenties voor de vluchtroutes. Bij de jaarlijkse controle vergroot u de veiligheid van uw personeel en gasten bij calamiteiten.

Wettelijke verplichtingen en gevolgen op een rij

Het belangrijkste bij noodverlichting is de werking en controle. Hier zijn een aantal regels en gevolgen aan verbonden:

 • U bent wettelijk verplicht uw noodverlichting minimaal één keer per jaar te laten controleren;
 • Wanneer het niet in orde is, krijgt u een boete of wordt er geen vergunning afgegeven;
 • Bij calamiteiten wordt achteraf onderzocht of u aan uw zorgplicht heeft voldaan.

 

 

 

 

 

Ontruimingsinstallaties

Linssen-Hirdes Elektrotechniek verzorgt ontruimingsinstallaties voor grote complexen. U kunt dan denken aan hoogbouw, zorginstellingen, overheid en concertzalen. Afhankelijk van uw wensen installeren we de juiste installatie, die aansluit bij het gebruik van uw vastgoed.

Stille ontruimingsinstallaties

Dit type ontruimingsinstallaties wordt voornamelijk toegepast als bij calamiteiten paniek moet worden voorkomen. Stewards van een concertzaal of personeel van een zorginstelling krijgen dan de stille melding en volgen het ontruimingsprotocol, zodat iedereen veilig naar buiten gaat.

Slow whoop ontruimingsinstallaties

De slow whoop ontruimingsinstallatie wordt toegepast bij kantoren en ander vastgoed waar mensen samenkomen. De slow whoop is voor de aanwezigen het signaal om het pand of het terrein te verlaten.

Gesproken woord ontruimingsinstallaties

Een gesproken woord ontruimingsinstallatie wordt vaak in winkelcentra of plekken waar veel mensen samenkomen ingezet. Via het gesproken woord krijgen de aanwezigen bij calamiteiten instructies hoe de locatie zo efficiënt mogelijk kan worden verlaten.

Neem contact met ons op

020-6105921
  020-6105921
  admin@linssen-hirdes.nl