Over ons

Over ons

Geschiedenis Linssen Elektrotechniek

Linssen Elektrotechniek B.V. uit Amsterdam is in 1984 als eenmansbedrijf gestart voor het repareren en assembleren van micro-elektronica. Al snel kwam er vraag naar elektrotechnische installaties en specialiseerden we ons ook daarin. We zijn in de afgelopen decennia door groei regelmatig verhuisd binnen Amsterdam, totdat we ons medio 2020 op de huidige plek vestigden, de Haarlemmerstraatweg in Halfweg.

De laatste jaren richten we ons steeds meer op (persoons)beveiliging, datacommunicatie en telecommunicatie. Deze markt blijft groeien en wij groeien mee. Onze specialisten leggen u graag persoonlijk uit wat zij kunnen betekenen in uw situatie. Dat kan zeer gevarieerd zijn, van krachtstroom in uw werkplaats tot een elektriciteitskeuring en van eenvoudige beveiligings­systemen tot een complexe ontruimingsinstallatie voor concertzalen of winkelcentra.

Per 1 januari 2022 hebben wij Hirdes Energie Techniek uit Amsterdam overgenomen. Met de expertise die de medewerkers van Hirdes met zich meebrengen, kunnen wij onze klanten nog beter adviseren en bedienen. Met ingang van die datum voeren we daarom een nieuwe handelsnaam: Linssen-Hirdes Elektrotechniek.

Tot onze klantenkring behoren (grote) vastgoedbeheerders, zorginstellingen, overheidsinstellingen, maar ook midden- en kleinbedrijf en particulieren.
Wij zijn onder meer werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

020-6105921
admin@linssen-hirdes.nl