Communicatie netwerken

Communicatie netwerken

Cloudcentrales en VoIP

Cloudcentrales en datanetwerken spelen een steeds grotere rol binnen het bedrijf. De telefoon­lijnen lopen dan over datalijnen en in de cloud. Het voordeel van cloudoplossingen is dat uw medewerkers ook op andere locaties, bijvoorbeeld thuis, bereikbaar zijn op hun vaste nummer. Daarnaast is de geluidskwaliteit vele malen beter wanneer u gebruik maakt van VoIP.

Gecertificeerde datanetwerken voor utiliteit ­en renovatieproject

Is uw organisatie afhankelijk van een betrouwbaar datanetwerk, dan verdient u een moderne oplossing van Linssen-Hirdes Elektrotechniek. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw organisatie, zonder onderbrekingen, draaiende te houden. Betrouwbare data- en computer­netwerken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Wij leggen het datanetwerk volgens de laatste inzichten en technieken aan. Ons bedrijf werkt voor kleine en grote organisaties met eenvoudige of complexe installaties.

Intercom

Ook verzorgen wij intercominstallaties en plaatsen we deze in zakelijk omgevingen zoals kantoren en verzorgingstehuizen. Dit kan met videobellen en op afstand, waarbij de melding naar de smartphone gaat.

Versterken van gesproken woord

Voor het overbrengen van een boodschap aan een ‘groot’ publiek, is een goed audiosysteem belangrijk. Bij een hoge audiokwaliteit is de boodschap door iedereen te verstaan en luistert men aandachtiger. Wij verzorgen professionele audio-installaties voor gesproken woord.

 

020-6105921
    020-6105921
    admin@linssen-hirdes.nl