Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Linssen-Hirdes Elektrotechniek verzorgt elektrotechnische installaties voor voornamelijk zakelijke afnemers. We leggen elektrotechnische installaties aan in grote woontorens, kantoren en zorginstellingen, maar verzorgen ook installatietechnieken voor het midden- en kleinbedrijf.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Hieronder vindt u meer informatie over elektrotechnische diensten.

Besturingstechniek en schakelkasten

Groepenkast en verdeelinrichting

Een betrouwbare energievoorziening is essentieel voor uw organisatie. Het voorkomt storingen en daarmee werkonderbrekingen. Linssen-Hirdes biedt de oplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften.

Veilige schakelinrichtingen en besturingstechniek

Ook voor de industrie zijn wij de vaste partner voor het verzorgen van schakelinrichtingen en besturingstechniek. Zeker in omgevingen waar er volgens een gevoelig en nauwkeurig proces gewerkt moet worden, bewijst Linssen-Hirdes zich als deskundig partner. Deze schakel­inrichtingen, computergestuurde installaties en besturingstechniek realiseren wij in overleg met u.

Onze schakelinrichtingen en besturingstechniek voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Wij zijn gecertificeerd en werkzaam voor vastgoedbeheerders, zorginstellingen, industrie en midden- en kleinbedrijf.

Noodstroom

Storingen of externe stroomuitval zorgen voor schade aan uw bedrijf. Met noodstroom staan wij garant voor het operationeel houden van uw installaties tijdens stroomuitval. Onze noodstroom­installatie neemt bij calamiteiten de spanningsvoorziening over. Linssen-Hirdes geeft advies over oplossingen die de continuïteit van uw organisatie waarborgen.

Domotica

Domotica ondersteunt medewerkers en bewoners van zorginstellingen. Met het toepassen van slimme technieken kunnen uw medewerkers zich concentreren op de zorg voor mensen. Deze techniek helpt bewoners om zelfstandiger te wonen en geeft uw personeel de ruimte om dat te doen waarvoor ze zijn opgeleid.

Bij domotica kunt u denken aan:

  • Noodknop psychiatrie
  • Beeldverbinding met bewoners
  • Automatische verlichting
  • Automatische zonwering

Elektrotechniek voor utiliteit

Linssen-Hirdes verzorgt elektrotechnische installaties in de utiliteit, voor nieuwbouw en bij renovatie. U kunt dan denken aan grote kantorencomplexen of kleinere projecten voor het midden- en kleinbedrijf. Voordat we de werkzaamheden uitvoeren, verdiepen wij ons in het project en volgens het bouwbesluit leggen we de installaties aan. We kennen onze rol in bouwteams en dragen actief bij aan het team.

Laadpalen

De laadpalen die wij leveren voor een elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en veilig. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld een snellader. Voor laadstations bij uw pand kunt u kiezen om meerdere laders te plaatsen, zodat men de auto altijd kan opladen.

Neem contact met ons op

020-6105921
    020-6105921
    admin@linssen-hirdes.nl