Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Service en onderhoud

Goed onderhoud aan installaties voorkomt storingen. Mocht zich een storing voordoen, dan kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Met ons ‘onderhoudscontract op maat’ worden de meeste storingen voorkomen. Wij werken voor vastgoedbeheerders, overheidsinstellingen, industrie en midden- en kleinbedrijf.

Onderhoudscontract op maat

Periodiek onderhoud is, zeker in een zakelijke omgeving, essentieel voor elektrotechnische installaties. Het verkleint de kans op storingen, de installaties functioneren optimaal, geven een hoger rendement en gaan langer mee. Beveiligingsinstallaties moeten periodiek gekeurd worden en dat nemen we in het onderhoudscontract mee. Tijdens een inspectie meten we de waardes van de installaties door en voeren we een visuele controle uit. Mocht u toch een dringende storing hebben, dan kunt u ons 24/7 bereiken.

Inspecties aan elektrotechnische installaties

Voor elektrotechnische installaties zijn periodieke inspecties verplicht.
Wij zijn gecertificeerd om deze inspecties uit te voeren. U ontvangt van ons een overzichtelijk rapport nadat de inspectie is afgerond.
Naast de bovengenoemde verplichte inspecties is het belangrijk om ook uw andere installaties periodiek te laten inspecteren. We sporen zwakke plekken op en zo verkleint u de kans op een storing.

Onderhoud voor schepen

Linssen-Hirdes verzorgt onderhoud aan elektrotechnische installaties op schepen. Daarnaast voeren we inspecties uit en lossen we storingen op.

Storingsdienst voor de zakelijke afnemer

Linssen-Hirdes verzorgt het complete scala aan elektrotechnische installaties voor zakelijke afnemers. Wij weten hoe belangrijk continuïteit voor uw bedrijf is en zijn 24 uur per dag bereikbaar om elektrotechnische storingen op te lossen. Storingen worden grotendeels voorkomen door periodiek onderhoud aan installaties te laten plegen.

Bel met 020-6105921 en volg de instructies om onze storingsmonteur aan de lijn te krijgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze services

020-6105921








    020-6105921
    admin@linssen-hirdes.nl